Franciscus van Assisi

Deze knappert heb ik gekregen van iemand die ik afgelopen zomer heb ontmoet. Soms heb je met iemand meteen een “klik”. Deze klik met deze lieve vrouw noem ik een zielsverbinding. Dit is het verhaal van haar over deze boeddha.

“Deze boeddha die heeft heel veel voor mij betekend. Ik mocht en aantal jaren geleden mee met een mooie groep mensen. En met die groep gingen we mediteren en wandelen in de voetsporen van Franciscus van Assisi. Omdat mijn naam Franciska is, voelde ik me daar een Francisca van Assisi.
Ik was één met de natuur, ik was één met de mensen, ik was één met mezelf. Op dat moment maakte ik een wat moeilijke periode in mijn privéleven. En tijdens die wandeling heb ik mezelf gevonden en een transformatie doorgemaakt en daar heeft deze boeddha mij mee geholpen. Ik heb deze gekocht, daarmee zitten mediteren en ik heb hem aangesproken.

Hij heeft mij heel veel kracht en ondersteuning gegeven en ik dacht: “Jij bent bezig om mensen te ondersteunen en wie weet geeft deze boeddha ook een beetje energie, kracht en steun aan degenen die daar behoefte aan hebben. Misschien kan hij jou ondersteunen bij bepaalde processen of misschien geeft hij nog wel eens leuke ingevingen om in je praktijk toe te passen.” Ik hoop dat je er heel veel plezier van hebt. Het was tijd voor mij om er afstand van te doen en hij kon geen betere plek dan bij jou krijgen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *