De Geluksfabriek

“De Geluksfabriek is onderdeel van mijn coachpraktijk Inside Out.”

De Geluksfabriek
Praktijk
De Geluks
Trajecten
Persoonlijk Coachen
Het team
Loopbaan coaching
Coaching in de klas
Coaching in de natuur
Relatiecoaching
Wat anderen zeggen
Wat anderen zeggen 2
Contact

Ik zeg vaak: “Ik doe dit werk niet voor niks! Vaak herken ik het verhaal van mijn cliënten”

 “Een praktijk waarin ik mijn klanten leer en
coach om hun eigen leven te leven door hun eigen unieke pad te bewandelen. Ik ben een gevoelsmens, getraind en bezield, intuïtief en een groot luisteraar. Daarnaast ben ik zintuiglijk scherpzinnig en ik luister vooral zonder oordeel naar jou! Deze skills gebruik ik op succesvolle manier in mijn coachpraktijk en in de Geluksfabriek.”

Inhoudelijkcelerony-img3.jpg

De Geluks fabriek

 Inzichten  •  Visualisatie  •  Coaching  •  Heling  

De Geluksfabriek is de visualisatie van mijn hersenspinsels en staat voor de trajecten die ik aanbied. Deze trajecten zijn op iedereen van toepassing.

Je ziet dat er mensen naar de Geluksfabriek gaan die niet lekker in hun vel zitten. In de Geluksfabriek gaan ze met behulp van mijn visuele toolkit aan de slag met dat wat hen dwars zit, onbewust gedrag om te draaien of belemmerende overtuigingen op te ruimen.

We laten letterlijk de radertjes draaien, kijken naar welke niet soepel draaien en voegen wat olie toe om het weer soepel te laten draaien. Wanneer gezien is wat er is, wat er daadwerkelijk speelt, kan heling en verwerking in gang gezet worden en zal bevrijding worden ervaren. De mensen zie je dan ook weer blij naar buiten komen.

De deur van de Geluksfabriek lijkt dicht te zitten, dit betekent juist dat je in een veilige omgeving aan jezelf kunt werken. Daarmee creëer je bewustwording en zal rust en balans ontstaan.

coachingcelerony-img3.jpg

Trajecten

  Persoonlijk coaching,

  Teamscoaching,

  Loopbaancoaching,

  Coaching in de klas,

  Coaching in de natuur,

  Relatietherapie.

Geluksfabriekcelerony-img3.jpg

Persoon- lijke coaching

Drie sessies  •  Concretisering  •  Visualiseren  •  Rust en balans

In een traject van drie sessies gaan we jouw vraagstuk concreet maken en vervolgens op tafel visualiseren door middel van mijn visuele toolkit. We halen het verhaal uit je hoofd en plaatsen dit letterlijk op tafel. Je kijkt er van een afstand naar zonder oordeel. Je zult ervaren dat dit beeld je een verhelderende kijk gaat geven over jouw vraagstuk.

Tijdens het gehele traject bied ik ondersteuning aan via Whatsapp. En mocht je na drie sessies toch nog het gevoel hebben dat er nog iets zit, plannen we nog een sessie in. En wat ook fijn kan zijn is om bijvoorbeeld na een half jaar nog een “APK-tje” in te plannen.

Geluksfabriekcelerony-img3.jpg

Team coaching

Drie sessies   Concretiseren    Visualiseren   Rust en balans

Ben je je bewust van wat jouw gedrag doet met jouw collega of met je leidinggevende? Of vraag je je wel eens af waarom je toch zo geïrriteerd raakt door die ene collega?

 In drie sessies (of zoveel als nodig is) gaan we met het team visueel maken wat er speelt en de hulpvragen bespreekbaar maken. Zo ontstaan er inzichten in wat er gedaan moet worden binnen het team.

Veel voorkomende hulpvragen zijn:

  •  mijn team loopt vast in de samenwerking;
  •  er wordt over elkaar gepraat en niet met elkaar;
  •  wat speelt er op onbewust niveau;
  •  er zijn irritaties die niet openlijk worden uitgesproken.

 Als ervaringsdeskundige ben ik regelmatig bij klanten aanwezig op de werkvloer. Elk team heeft zo zijn eigen hulpvragen en daarbij behorende unieke aanpak nodig.

Geluksfabriekcelerony-img3.jpg

Loopbaan coaching

Toekomstvisie  •  Persoonlijke inzichten  •  Loopbaanpad

In de Geluksfabriek is er een traject voor loopbaancoaching. In dit traject gaan we kijken hoe jouw loopbaan er voor de toekomst uit kan zien. We gaan kijken naar je vraag, of je op persoonlijk vlak inzichten nodig hebt én we gaan de natuur in om daar jouw loopbaanpad te bewandelen.

Tijdens deze sessies begeleid ik jou in het vinden van jouw loopbaanrichting. Zit je nog lekker in je huidige functie? Wil je jouw nieuwe talenten ontdekken?

In welke richting wijst jouw kompas? Laat mij met je meelopen.

Geluksfabriekcelerony-img3.jpg

Coaching in de klas

Klassikaal  •  Individueel  •  Klassenopstelling  •  Schateilandexpeditie

“Er is meidenvenijn in de klas” of “het is heel onrustig in de klas.” 

“Er zit een dynamiek in de groep waar ik de vinger niet op kan leggen.”

Met De Geluksfabriek gaan we op een effectieve manier met de klas aan de slag. Zowel de klas als de leerkracht krijgen hiermee inzichten in wat er speelt, maar ook hoe je ermee om kunt gaan. Ik maak gebruik van verschillende visuele methodes zoals een klassenopstelling op tafel, De Gevoelsverkenner, De Kwezel en we gaan ook op Schateilandexpeditie!

De Geluksfabriek is een prachtige manier van groepscoaching met behulp van klassenopstellingen en een Schateilandexpeditie.

Geluksfabriekcelerony-img3.jpg

Coaching in de natuur

Natuurlijke toolkit    Persoonlijk

De kracht van de natuur wordt ingezet voor jouw hulpvraag.

Tijdens de drie sessies gaan we een wandeling in een prachtig natuurgebied maken en stel ik je vragen. De natuur wordt onze visuele toolkit.

Alles wat je onderweg tegenkomt is een aanknopingspunt voor jouw proces.

Jouw hulpvraag behandelen we al wandelend. Met de hulp van de natuur kom je tot inzichten en wijsheden die jou verder helpen in jouw proces.

Ga je met mij mee de natuur in?

Geluksfabriekcelerony-img3.jpg

Relatie THERAPIE

  Coachtraject  •  Herstel relatie

In een relatie gaat het vaak mis op communicatie, op (belemmerende) overtuigingen, vastgeroeste patronen en verwachtingen. Vanuit dat wat jij geleerd hebt ga je een relatie aan met de ander, die op zijn of haar beurt ook heeft geleerd hoe een relatie er uit zou moeten zien. Zo kunnen verwachtingen ontstaan die niet realistisch zijn.

Dit is waar we in een coachtraject naar gaan kijken. In een aantal gesprekken gaan we kijken wat nodig is om jullie paden weer naar één pad te brengen. De eerste twee sessies zijn individueel. De derde sessie zal gezamenlijk zijn en van daaruit gaan we kijken naar wat jullie nodig hebben.

Een andere relatie is natuurlijk de relatie tussen ouder en kind. Ook daar kunnen we samen naar kijken!

Recenciescelerony-img3.jpg

Wat zeggen anderen?

Wat zeggen anderen over de trajecten

vervolg Recenciescelerony-img3.jpg

Wat zeggen anderen?

Wat zeggen anderen over de trajecten

Bezielingcelerony-img3.jpg

Contact

De Geluksfabriek is ontzettend waardevol voor jou, jouw team en jouw klas. Het levert zoveel mooie momenten en inzichten op, iedereen verdient dit!

Denk jij nu: ‘Dit wil ik ook!’?

Neem dan contact met me op! Dan plannen we jouw traject. Ik zie je graag in de Geluksfabriek!

Inside Out
Mariska Petstra
Zwartingerkamp 4
9415 RD  HIJKEN